lainat

Opintolaina

Jos rahat ovat tiukalla opiskeluaikana, niin opintolainan avulla saat lisärahaa ja voit keskittyä opiskeluun. Maksat lainan takaisin valmistumisen jälkeen. Opintolainalle voit hakea takauksen Kelalta ja lainaa pankista.

ETU: Redi-asiakkaille verkon kautta opintolaina ilman toimitusmaksua ja  opintolainan erilliset nostot verkkopalvelun kautta ilman kulua.

 

Autolaina

Onko auton osto mielessä? Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä sinulle sopivin ratkaisu auton rahoittamiseksi.

ETU: Toimitusmaksu vain 190 euroa (norm. 250 €) ja edullinen korko

 

Asuntolaina

Moni nuori miettii, milloin aika olisi kypsä oman asunnon hankintaan. Yksiselitteistä vastausta tähän ei ole. Jokaisen oma elämäntilanne, työ ja säästöt vaikuttavat mikä kenellekin on edullisinta. Kun haaveilet omasta asunnosta käänny meidän puoleemme!

Ensiasunnonostajana (alle 40-v) sinun ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa, joka on asunto-osakkeissa tällä hetkellä 2 % (vero esimerkiksi 100 000 € asunnossa on 2 000 €). Varainsiirtoverolla tarkoitetaan veroa, jonka ostaja maksaa asunnon ostohetkellä.

ASP-laina – Asuntolaina paremmilla ehdoilla

Voit saada ASP-lainan kun olet säästänyt ASP-tilillesi 10 % ostettavan asunnon hinnasta. Asunto ja valtiontakaus riittävät usein ASP-lainan vakuudeksi. Lisäksi saat ASP-lainalle 10 vuoden ajan valtion korkotukea. Jos lainan korko ylittää tänä aikana 3,8 %, valtio maksaa 70 % tämän tason ylittävästä korosta. Korkotuettua lainaa voi saada Helsingissä enintään 180 000 €, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla enintään 145 000 € ja muualla Suomessa enintään 115 000 €.

Katso Säästäminen ja sijoittaminen –välilehdeltä, miten avaat itsellesi ASP-tilin.

ETU: Redi -asiakkaille ensimmäinen asuntolaina ilman toimitusmaksua